Evropska poslanka Patricija Šulin na obisku “knežjega mesta”

Evropska poslanka Patricija Šulin je obiskala “knežje mesto.” Po ogledu Starega gradu in mestnega jedra, je za oddajo na TV Celje spregovorila o svojem delu, politični skupini ELS, turističnem potencialu Slovenije in o aktualni politični situaciji, tudi o migrantski krizi.


“Podpiram stabilno financiranje operativnih programov v okviru Pobude za zaposlovanje mladih, da bi mladi kar najhitreje prišli do dela, usposabljanja ali izobraževanja,” je poudarila Šulinova.


Srečanju s člani MO SDS Celje pa je v Narodnem domu sledil pogovorni večer “Slovenija v Evropi,” kjer je poslanka v Evropskem parlamentu predstavila delovanje in sestavo Evropskega parlamenta, cilje in prizadevanja na evropskem političnem parketu v tem mandatu, svoje delo v izbranih odborih in delegacijah ter področje črpanja evropskih sredstev s predstavitvijo uspešno izvedenih primerov. V Celju ni moč spregledati z evropskimi sredstvi obnovljenega Starega gradu in sofinanciranega Mesta pod mestom. Gostja večera, Jelka Godec, poslanka v Državnem zboru RS pa se je osredotočila na uspešnost posameznih občin in Slovenije pri izvajanju projektov financiranih s strani Evropske unije, beseda pa je nanesla tudi na aktualne politične razmere in uspešnost Slovenije pri soočanju z njimi.


Drugi del pogovornega večera je bil namenjen razpravi in vprašanjem obiskovalcev, ki jih je zanimalo predvsem področje migrantske politike.
knezjemesto-1

knezjemesto-2

knezjemesto-3

knezjemesto-4

knezjemesto-5